NY IDENTITET

Så här lagom till jul har jag bytt namn på bloggen. Jag tycker att det nya namnet är mer tilltalande och att det mer rättvist beskriver vad vi faktiskt sysslar med på lektionerna i svenska.

Men vad är ett nytt namn, en logotyp, en slogan eller en ny grafisk profil annat än simpel kosmetika ovanpå samma gamla innehåll? Det spelar ingen roll om du målar grisen blå – det är fortfarande en gris, och folk kommer snabbt över dess blåhet. Det är verkligen insidan som räknas, oavsett vad PR-konsulterna säger!

Apropå insidan: jag vill att den här sidan skall bli bättre. Just nu är den i enklast möjliga form, men jag hoppas kunna bygga ut sidan med menyer för ämnesområden, moment och annat, så att den blir mer lättnavigerad och användbar. Vill gärna ha era åsikter om vad ni skulle tycka vara kul/användbart/behövligt/intressant/praktiskt o.s.v. Dessutom vill jag att den framöver skall bli mer interaktiv, d.v.s. jag vill att ni skall delta mer här. Hur kan det se ut, tycker ni?

Förresten: vilka är personerna på bilden ovan? Männen känner jag inte till, men till höger där är den amerikanska författaren Flannery O´Connor Älsker’na! Läs gärna hennes novellsamling A Good Man Is Hard To Find.

Goder jul. Ses på andra sidan året.

santa-claus-sitting-with-book-393-1440-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s